Tratamente naturiste pentru un păr frumos

Iată care sunt cele mai eficiente tratamente împotriva căderii părului

Orice femeie își dorește un păr sănătos, bogat și plin de strălucire și tocmai de aceea ar trebui să-i asigure o rutină de îngrijire specială. Din nefericire, există persoane care se confruntă cu anumite probleme care le afectează imaginea de sine – fie că este vorba despre căderea părului, fie că este vorba despre lipsa strălucirii a acestuia.

Cauzele căderii părului

Căderea firelor de păr este un proces natural, având în vedere că un om pierde, în medie, până la 100 de fire pe zi. Există, însă, anumite cazuri în care căderea părului este excesivă și ascunde afecțiuni grave. Iată care pot fi principalele cauze ale căderii părului:

  1. Deficitul de vitamine și minerale din organism
  2. Stresul emoțional
  3. Dezechilibrele hormonale
  4. Afecțiuni ale tiroidei
  5. Factori genetici

Cumpără tratamente pentru creșterea părului

Așadar, dacă te-ai lovit mereu de problema căderii părului și te afli în căutarea unor soluții care să te ajute să ieși din impas, te-ai putea orienta către folosirea unor măști sau tratamente eficiente.

Odată cu evoluția pe care a avut-o eCommerce-ul, mai ales în ultimii ani, piața de cosmetice a devenit mai accesibilă, astfel că în mediul online se pot găsi cu ușurință produse de calitate care să contribuie la procesul de regenerare al părului.

În plus, cercetările dezvoltate în permanență au facilitat apariția unor produse cu rezultate promițătoare privind tratamentele care luptă împotriva căderii părului.  Așadar, dacă nu ai timp de colindat prin magazine, poți comanda online articolele care te interesează pentru a rezolva problemele generate de căderea excesivă a părului.

Totuși, rezultatele nu vor apărea peste noapte, așadar va trebui să ai răbdare ca produsul folosit să-și facă efectul.

tratamente pentru un par frumos



Tratamente de regenerare a părului

Dacă ai mai mult timp liber la dispoziție și dorești să încerci diferite metode naturiste care să contribuie la revitalizarea părului, poți opta pentru anumite tratamente împotriva căderii părului. Iată câteva astfel de soluții la care poți apela:

  • 1. Mască de păr pe bază de ulei de ricin

Uleiul de ricin este recunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra creșterii părului. Prepară un amestec folosind două lingurițe de ulei de ricin, 10 picături de vitamina A și apoi aplică pe păr. Ulterior, clătește cu apă din abundență și șamponează.

  • 2. Tratament cu ulei de măsline pentru îndesirea părului

O altă soluție de regenerare constă în aplicarea unui tratament pentru păr pe bază de ulei de măsline care să acționeze în mod eficient, stimulând o creștere mai rapidă a firelor. De altfel, uleiul de măsline asigură necesarul de minerale și vitamine (A, E, D).

  • 3. Mască cu lămâie și miere

Mierea hidratează scalpul, iar lămâia curăță foliculii, redă strălucirea părului și contribuie la creșterea rapidă a firelor. Prepară un amestec dintr-o jumătate de lămâie stoarsă și două lingurițe de miere pe care să-l aplici de la rădăcină spre vârfuri. Mai apoi spală-ți bine părul cu șampon.

Dacă niciunul din tratamentele utilizate nu a dat roade, atunci ar trebui să iei în calcul consultarea unui specialist pentru a efectua anumite investigații medicale. În acest fel, vei putea descoperi adevărata cauză a problemei cu care te confrunți. Nu te neglija! Pune sănătatea pe primul plan!

 

.




Adaugă un comentariu

Leave a Reply