Super Body Reset

Alimentatia in zilele noastre, desi in aparenta bogata si diversificata, este, de fapt, foarte saraca in nutrienti. Agricultura intensiva, ingineria genetica si procesele industriale necorespunzatoare sunt cauzele unei alimentatii incapabile, de cele mai multe ori, de a suplini necesitatile nutritive ale organismului uman.

Astfel, fructele si legumele disponibile in afara sezonului, desi au un aspect imbunatatit dat de chimicalele cu care sunt tratate, sunt insa sarace in nutrienti. De asemenea, pasteurizarea, desi are scopul de a proteja impotriva bacteriilor, face ca produsul sa-si piarda din calitatile nutritive, iar rafinarea elimina nutrientii activi din produse, lipsindu-le de fibre, vitamine si minerale.

Pentru a suplini carentele create de o alimentatie neechilibrata si pentru a ajuta organismul in lupta cu factorii daunatori sanatatii (poluare, stress, o viata agitata, lipsa de miscare, oboseala) , divizia Functional Food de la Evital aduce pe piata romaneasca primul pachet de suplimente alimentare de tipul “alimente functionale” numit Super Body Reset“.

Super Body Reset reprezinta un program care are drept scop purificarea organismului atat prin eliminarea toxinelor si detoxifierea organismului cat si prin aportul de nutrienti pe care ii contine.

Durata unei cure de detoxifiere cu Super Body Reset 3-10-3-3 este de 21 de zile, timp in care organismul se purifica, este eliminata retentia de apa din tesuturi, iar sistemul imunitar se intareste datorita aportului de vitamine, minerale, antioxidanti si prebiotice continute de suplimente.

 

ananas

 1. SUPER ANANAS 

Reduce retentia de apa datorita extractului de ananas si ajuta digestia, eliminand balonarea, datorita unei enzime numite “bromelaina”, care este prezenta in mod natural in fructul proaspat de ananas. Continutul unui plic dizolvat in 200 ml de apa se consuma dupa masa, de 3 ori pe zi, timp de 3 zile (primele 3 zile).

DIIIIIITOX

2.DETOXASE

Chiar daca ficatul este principalul organ responsabil de detoxifierea organismului impreuna cu tractul intestinal, rinichii, plamanii, sistemul limfatic si piele sunt de asemenea implicate in acest proces. Prin detoxifiere, corpul uman elimina in mod natural toxinele, iar prin dietele de detoxifiere se urmareste de fapt imbunatatirea functiei proprii de detoxifiere a organismului atat prin scaderea cantitatii de toxine ingerate cat si prin sprijinirea mecanismelor proprii prin consumul de nutrienti necesari organismului pentru a functiona corect.

Detoxase este un supliment alimentar din categoria alimentelor functionale pe baza de extract de wasabi (cunoscut si sub numele de “hrean japonez”), o planta ale carei beneficii au fost descoperite inca din antichitate, avand un puternic efect detoxifiant si de curatare a organismului.

Wasabi are proprietati antioxidante puternice, proprietati antitumorale, regland metabolismul mitocondrial celular, are efecte antibacteriene si ajuta la reducerea riscului de imbolnavire. Fitochimicalele gasite in wasabi intervin in a 2-a faza a procesului de detoxifiere hepatica – cea prin care substantele nesanatoase au fost degradate si organismul lupta pentru eliminarea lor.

Continutul unui plic dizolvat in 500 ml de apa (este interzisa folosirea oricarui alt lichid) si se consuma pe parcursul unei zile, timp de 10 zile, astfel: 5 zile cate 1 plic pe zi/2 zile pauza/5 zile cate un plic pe zi.

3. SUPER ORANGE orqnjjj

Sustine sistemul imunitar prin continutul de 1000 mg de Vitamine C (obtinuta din 12 portocale) si este de asemenea imbogatit cu TR3chinacea (extras din 3 specii de echinaceea) si zinc. Vitamina C si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si protejeaza celulele de stresul oxidativ.

Continutul unui plic se dizolva in 150 ml apa si se bea o data –  de doua ori pe zi, preferabil in prima parte a zilei, timp de 3 zile.   frulqto

4. SUPER FRULLATO 

Alimentul functional care asigura aportul de vitamine, minerale, antioxidanti si prebiotice pentru organism. Contine vitamina B12 si magneziu responsabile pentru reducerea oboselii si producerea de energie, vitamina C pentru stimularea imunitatii, vitamina E si seleniu pentru a sustine organismul impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, vitamina A si cupru pentru o piele sanatoasa, fibre prebiotice care echilibreaza flora bacteriana din intestine, vitamina D, calciu, crom, fosfor, mangan si luteina.

Continutul unui plic se dizolva in 200 ml de lapte (de orice fel) si se consuma de 2-3 ori pe zi, timp de 3 zile consecutiv, aceasta fiind si ultima etapa a procesului de detoxifiere.

Impreuna cu pachetul Super Body Reset 3-10-3-3 se recomanda un regim alimentar bazat pe fructe si legume proaspete, fibre integrale si proteine slabe.

Alte informatii despre produs gasiti aici. Au mai scris despre asta Cori Gramescu – ambasadoarea Evital Functional Food, Andreea Raicu , Andreea Vasile .

Produsul este disponibil in farmacile Sensiblu si online pe www.evitalfunctionalfood.ro  si www.bioportal.ro.

Adaugă un comentariu

3 thoughts on “Super Body Reset

  • Pingback: Jurnal de Detoxifiere – 1 – T's Secrets

  • Pingback: Jurnal de Detoxifiere – 2 – T's Secrets

  • Pingback: Jurnal de Detoxifiere – 3 – T's Secrets

Leave a Reply