DESPRE T

Eu sunt T, iar la mine pe blog vei gasi diete, informatii despre nutritie si vei afla care sunt secretele unei vieti sanatoase.

Intra aici daca vrei sa citesti despre diete, cure de slabire, nutritie si sanatate, cum să slăbești, cum să-ți menții sănătatea, despre lifestyle si micile bucurii ale vieții, remedii naturiste și soluții practice pentru un stil de viață sănătos. Vei putea citi despre experiențele mele de slăbit și detoxifiere in Jurnal Alimentar, vei găsi rețete, metode și soluții, idei interesante și, în general, aici vom învăța împreună despre cum să trăim frumos

Vei afla de aici care este psihologia slabitului, cum sa te dezvolti pe paln personal si ce metode sa folosesti pentru a te motiva.secretele unei vieti sanatoase

De ce T’s Secrets? – nu pentru că tot ce veți citi aici este neapărat secret, ci pentru că absolut toate articolele sunt documentate din mai multe surse, și abia după ce aflu informația completă o împart cu voi.

Despre mine pe scurt: jurist de profesie, blogger din pasiune, iubitoare de pisici, bucureșteancă by choice, ieșeancă by birth. Scriu pe T’s Secrets din decembrie 2014, iar în martie 2015 am participat la un concurs de blogging – Spring Super Blog – unde am terminat pe locul 9 (habar n-aveam atunci ce înseamnă asta pentru că abia descopeream lumea bloggingului). Din 2014 până acum am învățat o mulțime de chestii interesante despre ce înseamnă să scrii pe un blog, să interacționezi cu cei care te citesc sau cu cei care vor să scrii pentru ei, am aflat ce înseamnă SEO, advertoriale, page reach, page rank, domain autorithy, vizitatori unici, vizitatori per view și o mulțime de alte cuvinte pe care până să încep să scriu aici nu le cunoșteam.

Mai am desigur multe de învățat și sper să facem asta împreună, ca și până acum, aici, pe terenul meu de joacă, unde vă aștept cu drag!

Dacă mă căutați, mă puteți găsi pe pagina de facebook a blogului: T’s Secrets, la adresa de email: rdmalexandra@gmail.com, pe canalul de YouTube T’s Secrets pe Instagram @ts_secrets sau îmi puteți lasă un comentariu la această postare.

Detalii si pareri despre cum si de ce am inceput sa scriu puteti citi in interviul de mai jos:

Interviu cu autoarea blogului T’s Secrets

Castigatoarea trofeului SuperBlog 2017

 

XoXo,