Nu-ți mai amâna viața până după ce vei slăbi!

Mi-am petrecut mulți ani din viață în război cu corpul meu. Fie încercam să-l controlez cu tot felul de diete drastice, fie îl pedepseam cu episoade de mâncat compulsiv, fie uneori pur și simplu îl ignoram. Simțeam că felul în care arăt e greșit și n-avea nicio legătură cu felul în care eram eu ca om. Și tot timpul așteptam să slăbesc ca să pot să încep să-mi trăiesc viață.

Așteptam să apară “corpul ideal” care să mă salveze și să mă lase să trăiesc așa cum vreau eu.  

Nu ți se intamplă să spui “aș vrea să arăt ca în liceu” ? Dar, nu-i așa că și atunci credeai că arăți rău? Dar ghici ce? Nu arătai rău nici atunci și nici acum nu arăți rău. Și probabil că peste 10 ani te vei uita la pozele de acum și-ți vei spune “aș vrea să arăt ca acum 10 ani” și te vei gândi “oare de ce credeam atunci că sunt grasă și urâtă și mi-am pierdut atât timp stresandu-mă cu asta când eu de fapt arătam așa de bine?” 

Așa că ghici ce? ARĂȚI BINE!


Dacă nu-ți trăiești viața la maxim pentru că te gândești că vei arăta oribil într-un costum de baie sau că se va goli camera dacă vei intra tu îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, gândește-te cum ar arăta lumea dacă am aștepta cu toții să arătăm perfect ca să ieșim în public. Probabil că peste tot ar fi pustiu.

Așa că te rog, nu-ți mai amâna viața pentru când vei fi slabă. Nu mai aștepta să apară vreun moment magic în care vei fi înaltă, slabă, cu pielea perfectă și fără celulită. Nu mai amâna să începi să-ți trăiești viață. Îmbracă rochia aia și du-te să dansezi într-un club, ia-ți costumul de baie și mergi la piscină, ieși cu prietenii la film, du-te să te plimbi prin parc.

Nu mai plaifica și nu mai amâna. Nu ești la repetiții, viață ta se întâmplă acum. Trăiește-o!

Sursa: bodypositiveyoga.com
Adaugă un comentariu

One thought on “Nu-ți mai amâna viața până după ce vei slăbi!

  • Pingback: Sfaturi pentru cei care vor să slăbească – T's Secrets

Leave a Reply