Jurnal de slabit 3

Azi la micul dejun am sarit peste cana de ceai de anghinare, am lasat-o pentru cina si am mancat doar felia de paine cu jumatatea de grapefruit si cafeaua neindulcita. Fiind weekend, masa de pranz a fost tot destul de tarziu, pe la ora 15,00 cand am mancat o conserva de ton in suc propriu – circa 200 gr – peste care am turnat o lingurita de ulei de masline si apoi am mancat si un grapefruit.

Spre seara am iesit in oras si pentru ca mi se facuse foarte foame, desi avem in plan ca la cina sa gatesc pui pe gratar, mi-am cumparat un peste afumat din care am macat destul de mult – cred ca vreo 300 – 350 de grame si deasemenea am baut si destul de mult pepsi light mai ales pentru ca pestele era destul de sarat.

fish

Cina am mancat-o cam pe la ora 20,00 iar pe la ora 22,00 am mancat si vreo 5 morcovi semn ca incep sa resimt efectele dietei. Nu e totusi nimic foarte grav, inca rezist bine, nu au aparut poftele de vreun fel. N-am reusit sa termin cana de ceai de anghinare dar sper ca in timp sa ma obisnuiesc cu gustul si mirosul si sa reusesc sa beau cele 2 cani zilnic asa cum mi-am propus. Nici la capitolul miscare nu stau foarte bine dar deocamdata, fiind abia la inceput, sunt in grafic.

Astept sa vad cum evolueaza cantarul in perioada urmatoare. 🙂

photo: http://www.nutritionstyle.net/wp-content/uploads/2013/03/best-diet-fish.jpg

Adaugă un comentariu

Leave a Reply