Dieta Dukan – Jurnal de slabit nr. 8

better

In ordinea importantei: Tiësto a castigat premiul Grammy la categoria “Best Remixed Recording – Non classical” (it was about time), Ed Sheeran nu a castigat “Album of the Year” dar a fost aplaudat mai tare decat cei de la AC/DC si Sam Smith a castigat 4 din cele 6 categorii la care a fost nominalizat. La mine azi a nins “torential” si s-a facut si mai frig, tot felul de bloguri si publicatii online anunta ca incepe razboiul (n-am inteles exact cine-l incepe da e clar ca vine) si eu am mai slabit 2kg 🙂 (pe langa cele 0,5 kg slabite la ultima cantarire).

Practic asta era noutatea, pentru ca restul banuiesc ca le-ati tot citit deja de-a lungul zilei. Se pare ca doctorul Dukan se tine de cuvant si cantarul meu se aliniaza cu graficul de la inceput care indica o slabire de 2,6 kg in cele 7 zile de atac. So far, so good. Azi am continuat cu aceleasi salate cu diverse amestecuri ca si ieri (rosii, ceapa, broccoli, ardei, branza, ou pe teflon, iaurt, tarate de ovaz) la care am mai adaugat niste gratar de pui (poza) si pana nu ma plictisesc de legume crude n-am de gand sa variez cu altfel de mancaruri.

A 2-a din cele 4 faze ale dietei Dukan (croaziera) presupune alternarea unui regim proteic cu un regim de proteine cu legume, iar alternanta zilelor este la alegere de 1 cu 1, 3 cu 3 sau 5 cu 5. Eu am ales ultima varianta care desi este cumva mai dificila promite rezultate mai rapide (tot nerabdatoare am ramas chiar daca m-am decis sa slabesc in 5 luni in loc de in 2 saptamani 😀 ). Aseara parca ma lovise melancolia si tristetea la gandul gogosilor cu ciocolata asa ca azi am tratat repede simptomul cu cateva pahare de cola light. Mi-am revenit in fire, T versus G(ogosi) = 1-0. 😀 Nu ma entuziasmez prea mult, astept sa vad 6 in loc de 7 pe cantar ca sa incep sa ma bucur mai tare.

Deocamdata ma bucur de prestatia lui Ed la care m-am oprit cu vizionatul Grammy – urilor si de paharul meu de cola light. Seara faina 🙂

Adaugă un comentariu

2 thoughts on “Dieta Dukan – Jurnal de slabit nr. 8

Leave a Reply