Dieta Dukan – Jurnal de slabit nr. 4

collage-2015-02-04Ce vedeti in pozele de mai sus e cina mea de azi (pulpe de pui dezosate, fara piele, pe gratar cu mustar dulce fara zahar). Completarea de fapt, pe langa pestele afumat ramas de ieri. 😛 (circa 250 g). In ultimele 2 zile de dieta, azi inclusiv, pentru mic dejun si pranz am mancat o combinatie de iaurt cu branza si tarate de ovaz plus 2 oua fierte. Nu prea mai am idei de “gatit” da ce-i drept la ce urat si intunecat a fost nici chef nu prea am avut. Astept primavara sa-mi vina cheful de viata si vreo minune sa-mi vina vreodata mie chef de gatit 😀 In rest tot bine, nu mi-e foame nu mi-e pofta, n-am chef de nicio delicatesa, nu visez prajituri sau altceva, practic n-am chef de nimic. Nu stiu daca o fi efectul dietei sau al iernii mohorate. Vedem pe parcurs. Deodamdata AZI NU (poate maine). 🙂  

Adaugă un comentariu

6 thoughts on “Dieta Dukan – Jurnal de slabit nr. 4

  • 05/02/2015 at 07:34
   Permalink

   Neata, pana sambata inclusiv. 7 zile mi-au iesit conform testului. Nu mi se pare greu aproape deloc, nu de alta da mananc mai bine decat atunci cand nu tin dieta uneori 😛 Sper sa mearga asa pana la capat.

   Reply
 • 06/02/2015 at 10:25
  Permalink

  Cand n-ai chef de nimic…ai chef de TINE, fiindca “nimicurile” sunt in afara ta…

  Reply
  • 06/02/2015 at 22:23
   Permalink

   da, doar ca uneori e asa obositor sa ma ascult 😀 vorbesc prea mult, imi imaginez prea multe, imi trebuie pauze si de la mine ca sa ma refac.

   Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: