Dieta Dukan – Jurnal de slabit – Episodul 1

oml“Jurnal de Dukan” isi reia seria de relatari in sezonul de toamna-iarna 2016 pentru ca, in ultimele luni, m-am mutat in alt oras si mi-am schimbat jobul, ceea ce a avut ca rezultat direct neglijarea modului in care mananc. Ca sa nu ma intind prea mult: am avut liber la ciocolata&co o perioada destul de lunga de timp (azi se implinesc fix 6 luni de la mutare).

Pe parcursul celor 6 luni, cu cateva exceptii in care fie am tinut o dieta de detoxifiere, fie am incercat o supa de varza, fie m-am chinuit timp de 10 zile din cele 13 cat dureaza regimul de 13 zile sa slabesc, nu prea am reusit sa ma tin de nicio forma de alimentatie echilibrata. Si pentru ca rezultatele incercarilor au aparut, dar au fost doar temporare, m-am decis sa revin la regimul cu care am reusit sa slabesc pe parcursul anului 2015 aproape 15 kg.

Nu-mi propun rezultate nerealiste si nici nu-mi calculez termene limita: voi urma regimul, la fel ca si data trecuta, pana voi ajunge la o greutate la care ma simt eu bine (cam 60 Kg – desi inca mai visez 50 😀 ) si voi renunta la el treptat, introducand in alimentatie si alimentele care deocamdata sunt interzise.

Azi sunt deja in a 2-a zi de atac, iar mesele (pe care nu le numar, pentru ca mananc doar cand imi este foame) sunt alcatuite din: iaurt degresat, branza de vaci degresata, taratele de ovaz, oua, carne de pui fiarta/gratar, ficat fiert/gratar, sunca de pui, peste.

Asadar, Game ON! 😀

Ep. 1 se incheie aici, ne auzim next time cu alte informatii/idei/pareri

XoXo,

thumbnail

 

Adaugă un comentariu

Leave a Reply