Jurnal de Detoxifiere – 2

fruit-1477009_960_720Dupa prima etapa de detoxifiere despre care v-am anuntat aici vin cu rezultatele partiale: dupa 3 zile de mancat sanatos si cosumat dupa cele 3 mese importante din zi plicul de Super Ananas s-au intamplat, in ordinea importantei, urmatoarele:

  1. Am renuntat socant de usor la pepsi light/max (bautura pe care o consumam zilnic). Am uitat efectiv de ea si n-am simtit absolut deloc nevoia sa o consum, nici macar atunci cand ii vedeam pe cei din jur facand asta. S-ar parea ca nici canicula din ultimele zile nu m-a convins ca am nevoie de un pahar rece de pepsi. Explicatia mea: am inlocuit bautura dulce si racoritoare, dar plina de chimicale cu o varianta sanatoasa. Prin urmare prima bila alba o dau pt. asta.
  2. Digestia s-a imbunatatit in mod simtitor. Pun acest rezultat atat pe seama cantitatii de legume si fructe pe care le-am adaugat in dieta in ultimele 3 zile cat si pe efectul recunoscut al ananasului de a imbunatati tranzitul.

pineapple-636562_960_720.jpgDieta propriu-zisa a urmat in linii mari ce mi-am propus, numai cantitatile au fost oarecum altele (mai mari desigur) si de asemenea, am adaugat in plus fructele. In ciuda digestiei imbunatatite, greutatea mea a ramas aceeasi dupa primele 3 zile de detox. Astept sa vad ce rezultate voi avea in urmatoarea etapa.

In urmatoarele 12 zile (10 zile cu 2 de pauza dupa primele 5) voi trece la a 2-a etapa de detoxifiere – cea cu Detoxase, care este suplimentul pe baza de wassabi cu cel mai mare efect detoxifiant dintre cele 4 continute de kitul Super Body Reset.

Pentru aceasta etapa voi avea 2 raportari: una dupa 5 zile si una la finalul celor 12 zile. Ne auzim dupa aceste 5 zile deci 😀

XoXo,

thumbnail

 

Adaugă un comentariu

One thought on “Jurnal de Detoxifiere – 2

  • Pingback: Jurnal de Detoxifiere – 3 – T's Secrets

Leave a Reply