How About Now

oaieRevenind la oile mele depresive si nervoase (va imaginati cum sta lana pe ele de la nervi), dupa cateva zile cu nervii intinsi la maxim la birou si o aniversare printre ele, azi revin (reiau, reincep, continui?!) la Dukan. Nu stiu pentru cat timp dar deocamdata, din lipsa de alte idei si de stare pentru a ma concentra pe orice altceva decat situatia de la serviciu (cam in 5 zile pe saptamana plec de acolo cu gandul sa demisionez si nu lucrez in weekenduri) merg in continuare asa. Prin urmare orice altceva e pe planul 2 – nu pentru ca mi-as dori ci pentru ca nu reusesc sa ma concentrez pe nimic in afara de asta. Sunt agitata, nervoasa si nehotarata si m-am convins ca tinctura de sunatoare nu-mi va rezolva problema (evident?!), cel mult starea de moment. Realizez tot mai mult (si mai des) ca e cazul sa iau o decizie. Nu stiu ce ma tot face sa aman, sa tot gasesc scuze si motive, cand e destul de clar ca asa nu mai merge. Time to make a change. Ma tot chinui sa-mi dau seama cum si cand ar fi momentul oportun.

#HowAboutNow #feeling the hate

>:(

Adaugă un comentariu

3 thoughts on “How About Now

 • 22/02/2015 at 07:19
  Permalink

  Cantarind, masurand, comparand…nu faci decat sa-ti invarti cuiul in rana si se pare ca este si ruginit(?!). Actiunea este spontana, autentica si te defineste. Reactia este dubitativa, confuza, catareste si masoara, dar in termenii aceluiasi sablon, este conditionata.Este genul de hotarare in care oricum vei face…o sa-ti para rau. Cum pisica trebuie rupta, numai actiunea este indicata, aruncatul acesteia peste gard nu este protuctiv, deoarece gardul este imaginar, Este tot in curtea ta oriunde ai arunca-o…
  Pe de alta parte stii vorba aia…” Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singur/a “…
  Intotdeauna…actiunea ca sa fie adevarata, mai ales in ceea ce te priveste strict pe tine, este o chestiune ce trebuie rezolvata intre tine si TINE. Trebuie sa fii SINGURA, nu sigura, ca siguranta este conditionata.

  Reply
  • 22/02/2015 at 16:32
   Permalink

   Uf ce greu. Is hotarata cam 70% cred. Uneori 1250% cand ma iau nervii 😀 Mai analizez sperand sa se intample vreo minune in timp ce fac asta 🙂 Imi mai dau voie 2 luni, asa m-am gandit. Si dupa, zig or zag.

   Reply
   • 22/02/2015 at 20:07
    Permalink

    Cand iti propui sa devi altfel decat esti, generezi un conflict intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa devi. In plus, de FAPT nu TU vrei sa devi altfel, cat iti impui asta, la randul tau fortata fiind de un “model”…la moda, din afara ta. Este o lupta fraticida, schizofrenica.
    Cand comportamentul tau general va fi altul, deoarece TU esti cum esti, cum trebuie sa fi, adica autentica, mereu in pas cu viata TA, nu cu moda altora…Te vei accepta CUM esti, asta in functie numai de tine. Si vei fi altfel, nu deoarece VREI sa fi ALTFEL, ci din cauza ca ASA esti…adica AUTENTICA. Nu sunt jocuri de cuvinte…

    Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: