Gala SuperBlog – Behind the scenes

As putea sa incep articolul despre SuperBlog anuntandu-va ca:

“sâmbătă, 14 decembrie 2019, Comunitatea SuperBlog s-a reunit la Royal Boutique Hotel din Poiana Brașov, pentru a sărbători finalul celei de-a 19-a ediții a celei mai longevive competiții de blogging creativ din România unde 80 de participanți (bloggeri, sponsori, parteneri) au aplaudat câștigătorii, au socializat și s-au distrat împreună, stabilind astfel conexiuni și în mediul offline.

După două luni de competiție acerbă, superbloggerii s-au cunoscut și au legat prietenii. Distracția s-a făcut simțită și pe ringul de dans, pe muzica de petrecere oferită de Anca Chirvase și formația Ciprian Dan. Duminică, 15 decembrie, participanții au gustat aventura în stil Game of Thrones, la PuzzlePunks Escape Room din Brașov.

11 ani de sinergii între blogosferă și mediul de afaceri, în care competiția a provocat concurenții să-și perfecționeze abilitățile de comunicatori online, să-și testeze limitele și să-și crească potențialul. Așa se traduce SuperBlog pentru bloggerii care au concurat cel puțin o dată.

La rândul lor, brandurile care lansează probe în cadrul competiției pot descoperi noi talente și potențiali colaboratori, susținând, totodată, dezvoltarea și profesionalizarea blogosferei.

Desfășurată între 1 octombrie și 30 noiembrie a.c., cea de-a 19-a ediție a competițieiSuperBlog a propus concurenților 28 de probe de blogging pe teme foarte variate: mașini și accesorii auto, oferte turistice și experiențe, îmbrăcăminte, accesorii, cosmetice, bijuterii, filme, cărți personalizate, echipamente de gaming, electrocasnice, proiectare rezidențială, materiale de construcții, certificare energetică, firme luminoase, inițiative de implicare civică etc.

SuperBlog 2019 a atras 162 de bloggeri din toată țara și din diasporă, din care 51 au participat la toate cele 28 de provocări. S-au înregistrat în total 2154 de articole, juriul fiecărei probe având dificila sarcină de a le evalua și de a stabili câștigătorii premiilor alocate. Astfel, s- au acordat peste 500 de premii (în bani și în produse sau servicii). Clasamentul final și alte informații sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

Pe podiumul SuperBlog 2019 se clasează Diana Elena Neață, autoarea blogului dealedianei.ro – pe locul al treilea, Cătălina Popa – catalinapopa.com pe locul secund, și respectiv Dana Codori, participantă cu blogul casutaunuimelc.wordpress.com, care primește trofeul și marele premiu de 3000 lei.”


Desigur, pentru cei care n-au aflat inca despre Competitia SuperBlog, toate articolele de dupa Gala in care noi, cei implicati in competitie, povestim despre cum a fost, cu cine ne-am (re)intalnit, cine ne-a impresionat, sunt informatie noua care naste si mai multe intrebari.

In cei aproape 5 ani de cand sunt implicata in SuperBlog, fie de pe pozitia de participant, fie de pe cea de blogger partener odata cu castigarea trofeului in 2017, am primit, de la cei care nu auzisera pana atunci de competitie, intrebari despre: ce inseamna SuperBlog? cine poate participa? dar tu cum de ai blog? dar cine te-a ajutat sa-ti faci blog? de unde ai aflat de competitia asta? ce premii ai castigat? cum fac daca vreau si eu sa particip?

In general le fac un rezumat: o competitie in care scrii articole dupa o tema data, in care trebuie sa respecti anumite criterii si pentru care esti notat in urma unei jurizari, dar si unde poti castiga premii si ii indrum catre site-ul competitiei https://super-blog.eu/ si catre articolele mele din trecut, in care am scris despre SuperBlog.


Ce s-a intamplat diferit la Gala SuperBlog  din decembrie 2019

 

➡ Am cunoscut-o pe Denisa, o moldoveanca medicinista de la mine de la Iasi, cu care parea ca ma stiu dintotdeauna.

 

➡ Am ascultat povestea-metafora a fustei albastre purtate de Catalina, concurenta clasata pe locul 2 in competitie.

 

➡ Am aflat de la Dana ca, daca alegi sa crezi in ea, legea atractiei functioneaza.

 

➡ Am fost pentru prima data cand, un reprezentant al juriului ne-a cerut feedback despre modul de jurizare din competitie.

 

➡ Am facut karaoke “profesional” cu Anca Chirvase si Formatia Ciprian Dan

 

➡ Am fost pentru prima data la un escape room, la PuzzlePunks Escape Room din Brasov, inspirat din Game of Thrones

 

➡ A fost prima Gala la care am organizat o reuniune de trofee si deci prima Gala la care am avut mai mult de un trofeu.

 

➡ Am facut prima poza (traditionala) cu Emil

➡ Am reintalnit-o pe Catalina cu povestile ei fascinante.

 

➡ A fost prima Gala la care Dana a stat mai mult de ora 23 😀

 

➡ Am completat lista “Dan/Danelor” castigatoare de trofee SuperBlog cu inca o Dana, asa ca a fost Gala SuperDanelor SuperBlog

 

➡ l-am cunoscut (oficial) pe mai vechiul crew member al competitiei, Bogdan

 

➡ Am aflat despre proiectul Cinefilia la care lucreaza Alexandra si Teo

 

➡ L-am cunoscut, in Brasov, pe Max.

 

➡ Am bifat poza traditionala cu Georgiana (si cu bradul)

 

Adaugă un comentariu

One thought on “Gala SuperBlog – Behind the scenes

Leave a Reply

%d bloggers like this: