Fese si abdomen pentru o postura mai buna – Costin Glăvan

Costin Glavan este specialist in corectare posturala si pregatire fizica specifica sportului de performanta. Desi pare ca optimizarea posturii si pregatirea fizica sunt lucruri distincte, afla ca optimizarea posturii este baza oricarei pregatiri fizice. Iar lipsa posturii bune te predispune la dureri de spate, incapacitatea de a executa exercitii de baza ca genuflexiuni si fandari, cat si la accidentari in cazul in care persisti in antrenamentele pentru diverse sporturi.

Cu un background de 14 ani in arte martiale, gradatia curenta de 3 Dan Karate Goshin-Do, precum si studii avansate de biomecanica in cadrul institutului CHEK, Costin are toate cunostintele si experienta necesara pentru a-ti intelege particularitatile corpului tau precum si cerintele specifice sportului pe care vrei sa il practici (de la tenis la fitness pentu masa musculara).

Cu alte cuvinte, te ajuta sa scapi de dureri de spate si sa iti indrepti postura in timp ce iti transformi corpul. Sistemul implementat de Costin permite o individualizare extraordinara a programului de antrenament, astfel incat tu sa iti atingi obiectivele in cel mai scurt timp. Indiferent ca vorbim de slabit, crestere in masa musculara fara sa capeti tot felul de dureri sau chiar sa faci din nou sportul preferat.

Despre sistemul  avansat pe care Costin il implementeaza pentru a livra rezultate clientilor sai, precum si pasii pe care acestia ii urmeaza, te rog sa vizionezi:

 

Concurs incheiat!

 

Pentru cititoarele nostre am pregatit un CONCURS. Vom avea 3 castigatoare, iar acestea vor beneficia de:

  • O sedinta de 45 de minute de consultanta pe Skype cu Costin

SI

  • Un program online de 10 minute de corectare posturala din seria “10 Minute Posture”.

Programul se numeste “Fese si abdomen pentru o postura mai buna”, iar castigatorii il pot primi cu un discoun de discount de 50% (din pretul normal de 158 RON), adica 79  RON.

Programul online contine exercitii pentru fese si abdomen atent selectionate, in ordinea corecta pentru ca tu sa-ti antrenezi muschii preferati SI sa-ti imbunatatesti postura.

 

Gandeste-te cate videoclipuri si exercitii pentu fese si abdomen exista pe internet…. cate dintre ele au fost filmate de un specialist in corectare posturala si biomecanica? Acum ai oportunitatea sa obtii si un efect superior!

Programul are videoclipuri filmate de Costin impreuna cu asistenta lui, iar in acestea demonstreaza si explica toate exercitiile si stretch-urile de care ai nevoie, tehnica corecta de efectuare a miscarilor precum si alte observatii utile.

Programul contine exercitii simple dar atent selectionate pe care le poate executa oricine. Programul prevede exercitii si stretch-uri pentru 4 saptamani, executate de 3 ori pe saptamana. Asadar 12 antrenamente executate intr-o luna.

Disclaimer:

  • in functie de cat de avansat este dezechilibrul postural, este posibil ca lucrand 10 minute per antrenament sa nu fie complet echilibrat corpul; uneori este nevoie de o frecventa mai mare de antrenament sau de mai multe serii si repetari pentru a grabi efectul;
  • cu exceptia problemelor acute (accidentari, crize lombare, operatii), programul este benefic aproape oricarei femei, deoarece problema pe care o trateaza (bazinul in anteversie, adica rotit inainte) este foarte comuna in randul femeilor;
  • programul va avea efectul optim in masura in care activitatile cotidiene si / sau practica altor sporturi nu este de natura care sa sporeasca dezechilibrul (de exemplu clase de cycling sau lucrat pe aparate de extensii de genunchi in sala de fitness);
  • programul nu poate fi disociat de sedinta de consultanta!
  • Costin foloseste politica de returnare a investitiei tale daca consideri ca nu iti este de folos programul

 

Cum poti castiga concursul?

Te rugam sa dai share la acest video pe propriul tau facebook wall

 facebook.com/CostinGlavan/videos/1530565763725741/

… si sa scrii printr-un comentariu la acest articol sau la postarea de pe Facebook raspunsul la intrebarea: “Ce as face daca as fi mai in forma?”

Castigatorii vor fi desemnati in functie de cat de autentic si interesant este raspunsul si vor fi anuntati pe 21 mai 2018.

Succes!

fese si abdomen day A costin glavan

 

stretch FESE SI ABDOMEN COSTIN GLAVAN

 

 
Adaugă un comentariu

3 thoughts on “Fese si abdomen pentru o postura mai buna – Costin Glăvan

Leave a Reply

%d bloggers like this: