Eu si Un fel de keto

Experienta mea cu “Un fel de keto” – dieta pe care am postat-o AICI :

Dieta in sine nu e greu de tinut pentru ca, desi interzice consumul de alimente din cateva categorii, lasa la alegerea ta cantitatea de alimente din cele permise. Desigur nu e indicat sa mananci pana nu mai poti respira, dar nu zice nimeni ca daca intr-o zi ai proceda asa s-ar intrerupe procesul de slabire. Asta pentru ca la baza regimului stau aceleasi principii ale dietelor keto, despre care v-am povestit AICI.

Eu am primit-o pe email de la cineva care incerca sa faca un sondaj cu numarul de persoane care slabesc urmand-o. Si din ce-mi amintesc erau destul de multi care reusisera. Am incercat sa o tin de vreo 2 ori pana acum numai ca ma tot lovesc de problema constipatiei. Asta a fost si motivul pentru care am renuntat de fiecare data sa o duc pana la capat. Nu de foame pentru ca despre asta nu poate fi vorba. Nici cu poftele n-am stat foarte rau. Doar ca nu reuseam sa scap de constipatie si cand nici laxativele n-au mai ajutat am renuntat. Desigur, unul din motive ar putea fi lipsa de carbohidrati si fibre din dieta, mai ales din primele 2 saptamani care sunt mai sticte. Cred totusi ca daca as fi ales sa mananc si alimente mai grase – asa cum de fapt se prevede in regim – as fi reusit sa controlez altfel situatia. Pentru ca recunosc, tot am incercat sa evit alimentele care, desi permise conform dietei, sunt destul de calorice si contin multe grasimi: unt, cascaval, slanina. Poate acolo am gresit 🙂 Un alt motiv ar mai putea fi si faptul ca in trecut m-am mai confruntat cu problema constipatiei si probabil nici asta n-a ajutat.

Una peste alta, dieta mi se pare ok pentru ca nu promite o slabire peste noapte, nici nu obliga la cantarit si masurat alimentele fiind destul de permisiva. Pentru cine reuseste sa o urmeze eu cred ca va avea rezultate.

Anuntati-ma daca ati reusit!  Succes!  🙂labuta

gif: http://giphy.com/search/garfield
Adaugă un comentariu

4 thoughts on “Eu si Un fel de keto

Leave a Reply