The Answear pentru Dragostea cu năbădăi

Legătura dintre mine și haine a fost una specială dintotdeauna. Un fel de dragoste cu năbădăi. Eu le iubesc, deși s-a întâmplat de câteva ori ca ele să mă trădeze.

➡ Cei mai infideli au fost ciorapii – pe care reușesc să-i rup sau să-i agat în cele mai nepotrivite momente. Nu zic că ar există vreun moment potrivit pentru asta, dar, când te afli pe o scenă vorbind în fața unui grup de vreo 200 de oameni, chiar nu-ți dorești să atragi atenția cu sau spre așa ceva. Acela e unul din momentele în care îmi doresc să port ciorapii de la PRETTY POLLY care conțin 12% elastan ce le asigură o rezistență mai mare la întindere și care-s ce-i mai potriviți pentru persoanele grăbite și neatente, așa ca mine.

➡ A două mare trădare vine din partea rochiilor elegante. Nu știu de ce, fix când sunt foarte elegant îmbrăcată și m-am chinuit mult să arăt așa, se întâmplă câte un accident care să-mi strice starea.

Îmi amintesc cum, la banchetul din clasa a 8-a, umblasem după o rochie de seară vreo două săptămâni până am găsit-o pe ea, rochia albastru deschis perfectă pentru petrecerea mea. Numai că, după nici zece minute de petrecere, o sticlă de suc de pe masă a explodat fix în direcția mea, așa că, pe lângă că am petrecut o parte din seară cu rochia udă, pata rămasă s-a văzut foarte clar pe materialul deschis la culoarea din care era croită rochia. Îmi amintesc cum m-am gândit atunci că o rochie închisă la culoare și cu câteva imprimeuri pe ea din colecția Answear ar fi salvat cu brio situația.

➡ Aproape pe același loc cu rochiile elegante se află pantofii cu toc. Mi s-a întâmplat de mai multe ori să plec cu ei în mână de la petrecerile la care merg să dansez. Fie că mă rod sau îmi fac bătături, de fiecare dată îmi promit că îi voi cumpăra numai pe cei despre care știu sigur că au un calapod bun și nu mă vor incomoda. Pantofii de la Missguided de pe answear.ro sunt pentru mine de fiecare data soluția.

Gențile de umăr și rucsacurile – niciodată destul de mari. Mi se întâmplă uneori să am de luat cu mine mai multe decât era în plan. Fie că merg cu acte la notar sau plec o zi la un training pe undeva, mă trezesc că îndes în geantă sau în rucsac toată “recuzita” pe care o am asupra mea. Recunosc că aici gențile, dar în special rucsacurile de la Answear își fac foarte bine treaba.

 

➡ Cel mai tare până acum m-am enervat însă cu o pereche de blugi. Cei care știu cum e să-ți oscileze greutatea, probabil știu și că noi, ăștia care ne îngrășăm și apoi slăbim avem în dulap mai multe mărimi de haine pe care le purtăm în funcție de momentul în care ne aflăm (sau nu) cu dieta.

În team-building-ul în care se întâmplă scena asta plecasem cu hainele de “3 săptămâni de când am început dieta”-adică undeva la mijlocul opțiunior vestimentare pe care le aveam. Ședința cu trainerul începea la 9 dimineața și dura până undeva spre seară, într-o sală de curs de la o cabană la care se cazase toată echipa pentru cele 2 zile cât urma să dureze trainingul.

Ținuta recomandată era una lejera, așa că majoritatea purtam blugi și tricou. Până să realizez eu însă că blugii pe care-i îmbrăcasem mă incomodau și mă strângeau, ședința de dimineață deja începea, iar prima parte dura cam până pe la 1 după-amiaza.

Trainingul a fost susținut de un psiholog care ne-a împărțit pe echipe și fiecare trebuia să mute dintr-o parte în alta a sălii diverse obiecte, în funcție de testul pe care ni-l făcea. Nu-mi amintesc prea multe detalii despre cum a fost sau în ce consta testul, pentru că în acele momente nu puteam respira, în schimb știu sigur că acelea au fost cele mai lungi 4 ore din viața mea. Iar în momentele alea tot ce îmi puteam imagina era cum îmi scoteam pantalonii aia menghină de pe mine și mă îmbrăcăm cu jeanșii mei elastici de la Answear.

Așa că, la pauza de la prânz, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi schimb jeanșii care mă strângeau cu perechea cumpărata de pe answear.ro care mi se potrivea, iar împreună cu cizmele joase de piele întoarsă și cu cardiganul roșu care mă încălzea, am reușit să îmi creez ținuta perfectă, comodă și potrivită pentru a continua ziua.

 

 

Articol redactat pentru proba 20 a concursului SuperBlog 2017.

Sursa foto: answear.ro

Adaugă un comentariu

One thought on “The Answear pentru Dragostea cu năbădăi

Leave a Reply

%d bloggers like this: