Dieta Dukan – Jurnal de slabit – Noiembrie 2015

qfter

Incep cu aceeasi “n-am mai scris de ceva timp pentru ca…“. Motivele desigur nu-s relevante asa ca ma rezum la a explica in ce stadiu ma aflu cu dieta Dukan pe care am inceput-o acum multe luni (cam 10 luni – de pe 19 februarie 2015). Nu va minunati. ca urmeaza sa intelegeti imediat de ce “rezist” asa bine de asa mult timp. Explicatia, mai jos:

Dupa o perioada de vreo 4 luni care a inclus si zilele de Paste 2015 – in care am tinut strict dieta Dukan, de prin luna iunie am inceput sa mai calc stramb. Fie o inghetata pe saptamana, fie un gratar in weekend la care nu mai refuzam desertul. Apoi au fost saptamani in care trisam si mai mult de o data – un fel de “cheating days” in care chiar imi faceam orice pofta. De cele mai multe ori insa poftele mele se rezumau la dulciuri, asa ca n-am dat iama in fructe astfel incat prin vara cred ca am reusit sa mananc de mai multe ori gogosi sau inghetata decat pepene rosu sau struguri.

Prin septembrie am fost in concediu cam 3 saptamani si desi n-am simtit ca ma fortez si nici n-am calculat asta, am continuat sa respect in linii mari principiile Dietei Dukan. Si in mare asta fac de atunci. Trecerea de la strict la “in linii mari” s-a facut treptat, prin urmare organismul n-a suferit vreun soc, astfel incat cele 64-65 de kg de prin iunie au devenit 62-63 kg treptat si cam aici ma situez la data prezentei postari.

Desigur pentru ca obiectivul meu era de 50 kg (sau mai realist de 56 kg) voi continua cu dieta Dukan in felul meu. De asemenea, voi reveni cu o postare in care sa explic cum m-a ajutat dieta Dukan pe termen lung si ce schimbari majore am constatat pe parcursul celor 10 luni de dieta Dukan.


In prima poza: 80 kg. In poza a 2-a: 62 kg 😀

before.png

Ne auzim in curand, XoXo,

corect


Adaugă un comentariu

17 thoughts on “Dieta Dukan – Jurnal de slabit – Noiembrie 2015

   • 20/11/2015 at 21:12
    Permalink

    Te aştept! 😉 Ai mai zis o dată şi tot nu. aşa că de doo ori trebuie acum 😀

    Reply
    • 20/11/2015 at 21:13
     Permalink

     ihi 😀 confirm dubla prezeta atunci 😀 la targul de Craciun poate 😛

     Reply
     • 20/11/2015 at 21:15
      Permalink

      A început de azi pân’ în 3.01. Aşa că de la până la, aştept un semn 😀

 • 21/11/2015 at 07:55
  Permalink

  Hăituială programata, luptă fraticidă, autoflagelare ….De ce ?! Pentru a fugi de cum EȘTI și a te refugia in cum VREI să fii.. Împăcarea de SINE, cu Tine, ÎN tine…iți va arăta că perfecțiunea este întodeauna consecința faptului că poți fi NUMAI așa cum ești ACUM, iar ACUM este veșnic…Perfecțiunea aparține REALITĂȚII, aparține doar PREZENTULUI. Fii în prezent și deci…PERFECTĂ, adică cum EȘTI tu de fapt.
  A cocheta cu ceea ce nu ești, este doar un JOC, alint, răzgai…

  Reply
  • 21/11/2015 at 13:46
   Permalink

   Stiu ca ai dreptate si desi astiu asta nu stiu cum sa explic ca tocmai dupa aceste luni in care m-am luptat uneori mai tareu uneori doar “de fundal”…am reusit sa ajung aici unde zici tu. Sa nu fie perfect dar sa accept ca asta sunt acum si sa ma bucur acum de ce am si de cum sunt. Urmatoarele kilograme vor disparea in mare parte datorita pragului pe care am reusit sa-l trec si faptului ca am ajuns la un fel de impacare cu mine. Nu ma mai simt vinovata pentru fiecare rajitura mancata si nici nu ma mai vad grasa daca trec cateva zile fara sa tin regim. Ce-i drept si fizic ma simt mai bine deci probabil ca si de acolo vine o parte din “efect”. Asa ca, una peste alta, simt ca-s cumva pe drumul cel bun, sau macar prin apropiere de drumul cel bun 🙂

   Reply
   • 21/11/2015 at 18:25
    Permalink

    Așa să fie, mai ales că ai ales să te ACCEPȚI așa cum EȘTI . Cu siguranță că ești pe calea corectă

    Reply
 • Pingback: Leapsa cinefila: Filme ce le astepti in 2016 | Movie Zone

 • Pingback: Leapsa cinefila: Descrie un film prin emoticoane :) – Movie Zone

Leave a Reply

%d bloggers like this: