Despre T

Bună,

Eu sunt T, iar la mine pe blog vei afla secrete despre cum să slăbești, cum să-ți menții sănătatea, despre micile bucurii ale vieții, remedii naturiste și soluții practice pentru un stil de viață sănătos, vei putea citi despre experiențele mele de slăbit și detoxifiere, vei găsi rețete, metode și soluții, idei interesante și, în general, aici vom învăța împreună despre cum să trăim frumos.

De ce T’s Secrets? – nu pentru că tot ce veți citi aici este neapărat secret, ci pentru că absolut toate articolele sunt documentate din mai multe surse, și abia după ce aflu informația completă o împart cu voi.

Despre mine pe scurt: jurist de profesie, blogger din pasiune, iubitoare de pisici, bucureșteancă by choice, ieșeancă by birth. Scriu pe T’s Secrets din decembrie 2014, iar în martie 2015 am participat la un concurs de blogging – Spring Super Blog – unde am terminat pe locul 9 (habar n-aveam atunci ce înseamnă asta pentru că abia descopeream lumea bloggingului). Din 2014 până acum am învățat o mulțime de chestii interesante despre ce înseamnă să scrii pe un blog, să interacționezi cu cei care te citesc sau cu cei care vor să scrii pentru ei, am aflat ce înseamnă SEO, advertoriale, page reach, page rank, domain autorithy, vizitatori unici, vizitatori per view și o mulțime de alte cuvinte pe care până să încep să scriu aici nu le cunoșteam.

Mai am desigur multe de învățat și sper să facem asta împreună, ca și până acum, aici, pe terenul meu de joacă, unde vă aștept cu drag!

Dacă mă căutați, mă puteți găsi pe pagina de facebook a blogului: T’s Secrets, la adresa de email: rdmalexandra@gmail.com sau îmi puteți lasă un comentariu la această postare.

XoXo,

Adaugă un comentariu

Leave a Reply

%d bloggers like this: