Decernarea premiilor SuperBlog – Editia 2021, vara

Mi s-a spus de multe ori ca sunt un om vesel si optimist si ma gandesc acum ca, poate de asta, povestea de mai jos va suna asa:

Weekendul trecut am mers, din nou, la gala. Din 2015, de cand am participat prima data in competitia SuperBlog, am incercat sa le bifez pe toate (cred ca am sarit doar vreo 2 editii, dar, si atunci, motivat).

Inainte sa incep sa scriu articolul de acum, m-am uitat la articolele de final de gala pe care le-am scris in trecut si, cumva, toate sunt despre ce s-a intamplat “behind the scenes“, ca doar acolo sunt intamplarile care merita povestite. De aceea, pentru povestea oficiala, va invit sa apasati aici iar pentru ce nu s-a vazut pe video sa cititi in continuare.

Anul acesta cred ca am avut prima gala “de vara” de cand sunt membru in familia SuperBlog, dar si cea mai plina de peripetii gala de pana acum. Nu ma plang, ca doar m-am laudat mai sus ca-s optimista, doar zic ca, in acest an, am invatat (the hard way) cat de greu poate fi (la propriu) sa-ti pui rotitele in miscare.

Cand spun “the hard way” ma gandesc la multele telefoane date pe la service-uri din zona hotelului Opal in seara dinaintea galei, dar si la cum a fost sa incercam sa scoatem o masina dintr-un lan de – insert plante cu frunze mari si verzi aici plus namol – pe o ploaie torentiala si cod rosu de vijelii –  contextul, mai jos.

 

Partea buna e ca, dupa hard vine funny, asa ca, ne-am si distrat, i-am distrat si pe altii care ne-au filmat de pe margine si avem acum si ce sa povestim pe blog.

Prin urmare, fara alte introduceri, va prezint marii castigatori, desemnati de mine pe criterii subiective, ai Galei SuperBlog 2021 – vara (sunet de tobe festiv):

Premiul pentru “cel mai bun Superblogger” merge la Mona, de la Casuta Anastasiilor  – trofeul SuperBlog. Moldoveanca misto si talentata, bine ai venit in grupul somitatilor posesori de trofeu – we’ve got cookies! (for a good SEO – wink!).

 

Premiul “cel mai rapid service din statiunea Cap Aurora” – Nea’ Vasile de la service-ul auto de langa Hotel Opal – 230 lei pentru o toba mediana (scrieti-mi in privat daca aveti nevoie de numar sau consultanta de profil – I’m good with tobe – also wink!).

Premiul “cel mai sincer ospatar” de la Hotel Opal merge la domnul “vreti sa va scriu si numarul de telefon al colegului pe bon?” – o apa la 1 litru (no winks needed)

Premiul “cel mai spectaculos meci din seara Galei”Christian Eriksen si best friendul lui – o noua sansa (hearts).

Premiul “cel mai frumos rasarit” –  13 iunie, apartamentul 221 Hotel Opal din Cap Aurora – a nice memory.

 

Premiul “cel mai talentat sunetist” – Albert – strangeri de mana si discursuri de multumire.

 

Premiul “cel mai misto speech” – Claudia – batai de cap alternate cu “multumim Claudia ca ne iubesti si ne suporti!” (pupici)

 

Premiul “cel mai frumos album” – Andrei Neagu – “In doi” (aplauze)

 

Premiul “cel mai misto vin alb – “Perfectul simplu” – Daniel Botea – eu doar va spusei (emoticon cu praz)

Cei mai mari absenti de la galaDana si Emil, la urmatoarea gala veniti de 2 ori.

Premiul “cea mai neagra pisica”Georgiana Mihaila – o sedinta gratuita de verificat uleiul la motor in parcare la Hotel Opal (hugs)

Premiul special pentru Catalina – pentru ca mi-a fost dor de ea – many hugs si amenintari cu revederea cat de curand.

Premiul “cel mai faimos tiktoker” de la gala – Costica – cel putin un subscriber in plus.

Premiul “festivalul noroiului”Lavanda Fest. Experiențe Dobrogene Mov – dovada clara ca si publiciatea negativa e tot publicitate. Le-am povestit tuturor de voi. (La anu’ sa nu mai plouati!)

 

Premiul “RozAlert”“Avertizare de cod roz (ca pana la mov n-am mai ajuns) in Mangalia. Perioada de manifestare: 11-13 iunie. Deplasati-va, dar luati masuri si o sufa la voi. Urmati instructiunile de mai jos. Accesati canalele media SuperBlog pentru mai multe informatii si actualizari despre eveniment.”

Premiul pentru “Cel mai misto sponsor”Vindem-Ieftin.ro  –  Keep up the good work si-un autograf.

Premiul pentru “multiple calitati” (de participant, blogger partener si sponsor) – Bogdan – o seara la karaoke (aduc eu casti).

Premiul “Cel mai think pink blogger partener” – me – I wanna thank me, for believing in me (smile). La iarna vin cu lavanda de acasa.

Va pup!

Adaugă un comentariu

One thought on “Decernarea premiilor SuperBlog – Editia 2021, vara

Leave a Reply

%d bloggers like this: