De ce să optezi pentru un aparat dentar invizibil

De ce să optezi pentru un aparat dentar invizibil?

Zâmbetul este o expresie facială, iar în anumite situații poate fi considerat chiar un semn al etichetei sociale. Deseori, persoana care zâmbește transmite emoții și stări pozitive, așadar, fără îndoială că oricine își dorește să aibă o dantură impecabilă pe care să o afișeze fără rețineri.

Din păcate, mulți oameni se confruntă cu probleme ale dinților care îi pot afecta atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic. Așadar, persoanele care au dinții foarte spațiați, foarte înghesuiți pe arcadă sau aliniați incorect pe mușcătură au nevoie de soluții ortodontice eficiente. Iar aparatul dentar se dovedește a fi o metodă clasică prin intermediul căreia aceste imperfecțiuni pot fi corectate.

Iată care sunt principalele avantaje pe care le oferă purtarea unui astfel de dispozitiv:

Poate rezolva orice problemă de poziționare sau de aliniere incorectă a dinților;
Contribuie semnificativ la obținerea unei dicții mai bune;
Împiedică apariția cariilor dentare și a acumulării tartrului în exces;
Ajută utilizatorul să își recapete simetria feței datorită poziției corectate a dinților de pe arcadă.

 

 Zâmbetul tău nu are nevoie de pauză!

Știm bine că din când în când avem nevoie de câte o pauză binemeritată în care să ne relaxăm. Însă, nu același lucru îl putem spune și despre zâmbetul pe care îl afișăm în societate. De multe ori, acesta este cartea de vizită care ne recomandă și nu ar trebui să ezităm să îl etalăm ori de câte ori avem ocazia.

Chiar dacă am luat hotărârea să purtăm un aparat dentar pentru a ne corecta dinții, acest lucru nu înseamnă că nu ne putem afișa zâmbetul. Dimpotrivă! Datorită evoluției extraordinare pe care a cunoscut-o domeniul stomatologic de-a lungul timpului, putem apela la diferite metode, cum este, de exemplu, aparatul dentar Incognito care este invizibil și nu conferă purtătorului un aspect inestetic.

aparat dentar Incognito

Avantajele aparatului dentar Incognito

Purtarea unui aparat dentar invizibil potrivit și în conformitate cu planul de tratament întocmit de specialistul în ortodonție îl ajută pe pacient să obține rezultatele dorite. Popularitatea acestui dispozitiv se datorează în mare parte avantajelor pe care le oferă purtătorului său.

Este un aparat transparent care se montează pe partea linguală a dinților, acoperind dantura în întregime

De obicei, aparatele dentare clasice impun anumite restricții alimentare pacienților, însă caracterul mobil pe care îl are aparatul invizibil îi permite utilizatorului să îl scoată în timpul meselor.

Clinica Trident, locul în care zâmbetul tău capătă strălucire!

Dacă ai nevoie de aparat dentar, ar fi indicat să apelezi la ajutorul dat de specialiști pentru a te asigura că vei primi un tratament ortodontic la un preț corect. Spre exemplu, Clinica Trident din București oferă servicii stomatologice de calitate orientate spre rezultate de excepție în conformitate cu cele mai înalte standarde ale calității. De altfel, unitatea medicală este recunoscută pentru tehnologiile și aparaturile performante pe care le utilizează, având dotări precum:

– Cel mai bun bloc operator din țara noastră
– Linie de sterilizare computerizată
– Radiologie digitală
– Computer tomograf
– Laborator performant de tehnică dentară

photo: pixabay.com
Adaugă un comentariu

Leave a Reply