Cura de slabire Rina – Zilele de apa

Cura de slabire Rina consta in 90 de zile de regim disociat, iar daca vrei sa slabesti, trebuie sa respecti intocmai dieta. Principiul de baza consta in combinarea corecta a alimentelor si respectarea ceasului biologic uman.

REGULA SPECIALA in Dieta Rina: O data pe luna, la fiecare 28 de zile, obligatoriu dupa o zi de vitamine, urmeaza o zi in care se bea doar APA! Zilele sunt: 29, 58, 87

[Afla cata apa ai nevoie sa bei zilnic]Cura de slabire Rina – ZIUA 29 – PRIMA ZI DE APA

ASTAZI, FARA MANCARE – NUMAI APA!

Notă pentru pacienţii diabetici: consultaţi un medic în ceea ce priveşte regimul alimentar, în special cu privire la ziua de apă.

Nu există băutură mai bună decât apa proaspătă. Este plină de substanţe minerale pe care corpul le pierde atunci când transpiraţi. Trebuie să beţi cel puţin 2 litri de apă pe zi. Ii puteţi îmbogăţi gustul adăugând zeamă de lămâie sau o linguriţă de oţet de cidru.

Nu este suficient să beţi apă numai atunci când vă este sete. Alegeţi un recipient pe care să îl aveţi întotdeauna la vedere pentru a vă aminti acest lucru. Beţi câte puţin, în mod regulat, pentru a goli recipientul până seara; astfel, veţi putea să vă controlaţi aportul de lichide.

Beţi numai apă în zilele de apă. Cu toate acestea, ceaiul, supa şi sucurile de fructe şi legume (desigur, fără adaos de zahăr) completează aportul vostru de lichide dacă nu puteţi bea doar apă. Sucurile de fructe şi legume constituie, de asemenea, o masă.

Apa reprezintă singurul aport din ziua de apă. Beţi cel puţin 2 litri de apă pe zi. Beţi un pahar de apă minerală cu conţinut mare de magneziu pe stomacul gol.

SUGESTII DE ACTIVITATI

Astăzi veţi trece printr-un test dificil. Pe durata întregii zile, trebuie să beţi numai apă. Efectele pozitive ale acestei zile vor fi durabile. Intreprindeţi diverse activităţi pentru a evita tentaţiile pe care le constituie alimentele.

  • – Faceţi o plimbare lungă.
  • – Meditaţi.
  • – Mergeţi la teatru.
  • – Mergeţi la saună sau la piscină.
  • – Vizitaţi o expoziţie.
  • – Plimbaţi-vă cu bicicleta.
  • – Mergeţi la cinema.
  • – Petreceţi timp preţios cu familia.
  • – Discutaţi cu prietenii.
  • – Dedicati-vă lecturii.

CANTARITI-VA SI MASURATI-VA!

Intraţi într-un magazin cu articole de îmbrăcăminte şi observaţi că mărimea obişnuită a garderobei dumneavoastră nu vi se mai potriveşte. Acasă, cântăriţi-vă şi măsuraţi-vă coapsele, şoldurile şi talia. Comparaţi dimensiunile actuale cu cele anterioare şi bucuraţi-vă. Incurajaţi-vă şi continuaţi.

NOTATI-VA REALIZARILE! Sau notaţi schimbările pe care le-aţi observat în fizicul (şi psihicul) dumneavoastră.

INFORMATII UTILE: Este posibil ca în timpul dietei masa dumneavoastră corporală să ajungă într-un punct fix: kilogramele nu vor mai dispărea mai multe zile sau chiar săptămâni. Acest lucru se poate întâmpla chiar la începutul regimului sau după o lună, oricând. Schimbările din organism au loc în timp, prin urmare nu vă faceţi griji, încercaţi următoarele:

– Măsuraţi-vă dimensiunile corporale. Veţi observa că veţi slăbi în centimetri în pofida stagnării kilogramelor, iar acest lucru vă va ridica moralul.

Faceţi exerciţii fizice. Exerciţiile fizice regulate stimulează consumul de energie. Mişcarea influenţează sănătatea în mod pozitiv şi este o bună pregătire pentru perioada de menţinere a greutăţii corporale.

– Trataţi ziua de apă ca fiind un lucru serios şi de valoare. Conform experienţelor celor care au ţinut Rina’s 90, aceasta înclină balanţa în favoarea scopurilor dumneavoastră.

– exceptie: Din când în când, săriţi peste o zi de carbohidraţi sau alegeţi o zi de proteine sau de amidonuri în schimb. Este posibil ca dulciurile consumate în ziua de carbohidraţi să fi fost prea bogate.

Cura de slabire Rina apaCura de slabire Rina – ZIUA 58 – A DOUA ZI DE APA

ASTAZI, FARA MANCARE – NUMAI APA!

Notă pentru pacienţii diabetici: consultaţi un medic în ceea ce priveşte regimul alimentar, în special cu privire la ziua de apă.

INFORMATII UTILE: Acum aveţi două luni de experienţă. Sunteţi mulţumiţi de rezultate? Rezultatele provin din determinarea şi munca depusă de dumneavoastră, prin urmare mergeţi înainte, felicitaţi-vă şi sărbătoriţi. Vă cunoaşteţi din ce în ce mai bine corpul şi reacţiile sale pe zi ce trece. Anticipaţi că vă veţi atinge scopul pe durata lunii ce va urma? lată câteva informaţii care să vă ajute la evaluarea situaţiei:

– nu pierdeţi din vedere circumferinţa taliei: la femei trebuie să fie de cel mult 80 cm şi la bărbaţi de cel mult 94 cm. Cercetările ştiinţifice arată că păstrarea acestor dimensiuni este benefică organismului dumneavoastră.

– introduceţi mai multe exerciţii fizice în viaţa de zi cu zi. Plimbările lungi, joggingul, mersul pe bicicletă, înotul, exerciţiile de fitness, aerobic, dansul etc. de cel puţin de trei ori pe săptămână vă fac să transpiraţi şi provoacă creşterea ritmului respirator. Exerciţiile fizice regulate vă fac să vă simţiţi foarte bine cât şi să pierdeţi în greutate. Nu vă descurajaţi, chiar dacă probabil încă vă simţiţi greoi.

Dacă intenţionaţi să pierdeţi mult în greutate, trebuie să aveţi suficientă răbdare şi să nu renunţaţi niciodată. Nu este înţelept să grăbiţi procesul de pierdere în greutate.

– aţi încălcat uneori principiile Rina’s 90? Ei bine, transformaţi aceste „păcate” în avantaje: învăţaţi din reacţia corpului vostru şi folosiţi cunoştinţele mai târziu la menţinerea greutăţii. Din acest motiv spunem că încălcarea principiilor face parte din regimul alimentar.

Probabil, credeţi că este posibil să nu vă atingeţi scopul în intervalul celor 30 de zile rămase? Nu vă îngrijoraţi. Experienţa celor care au urmat Rina’s 90 arată că sistemul unu-doi-unu funcţionează bine. Aceasta înseamnă urmarea Rina’s 90, Partea I, timp de trei luni, apoi Rina’s 90, Partea a ll-a, în următoarele trei luni, după care revenirea la Rina’s 90, Partea I.

[Afla ce greseli e posibil sa faci in primele saptamani de dieta]

 Cura de slabire Rina – ZIUA 87- A TREIA ZI DE APA

FELICITARI!  ATI REUSIT! In următoarele 90 de zile se vor consuma numai fructe la micul dejun, iar la prânz şi la cină se vor respecta recomandările de programare a meselor şi de combinare a alimentelor. Acestea sunt esenţiale, însă puteţi folosi sfaturile şi planurile de meniu din ghidul privind mentinerea. Dacă pierdeţi încă 3 kilograme în următoarele 90 de zile, înseamnă că metabolismul vostru s-a modificat. Transformaţi regimul alimentar echilibrat şi exerciţiile fizice regulate într-un stil de viaţă.

ASTAZI FARA MANCARE – NUMAI APA! 

– Apa reprezintă singurul aport din ziua de apă.

– Beţi cel puţin 2 litri de apă pe zi.

– Beţi un pahar de apă minerală cu conţinut mare de magneziu pe stomacul gol.

CANTARITI-VA SI MASURATI-VA! Comparaţi dimensiunile actuale cu cele anterioare şi bucuraţi-vă. încurajaţi-vă şi continuaţi. Sau notaţi schimbările pe care le-aţi observat în fizicul (şi psihicul) dumneavoastră.

 

Lista cu informatii pentru Dieta Rina: 

[Cartea Dieta Rina]

[Ghid pentru incepatori Dieta Rina]

[Ziua 1 – de proteine in Dieta Rina]

[Retete pentru ziua  1 de proteine in Dieta Rina]

[Ziua 2 – de amidon in Dieta Rina]

[Ziua 3 – de carbohidrati in Dieta Rina]

[Zilele de apa in Dieta Rina]

[Retete pentru ziua 4 de vitamine in Dieta Rina]

[Jurnal Dieta Rina]

[Pareri Dieta Rina]

[Exemplu de meniu pentru 90 de zile de Dieta Rina]

[VIDEO 1]

[VIDEO 2]

Inainte sa incepeti o dieta, faceti testul propus de BBC pentru a afla ce tip de dieta vi se potriveste: [FA AICI TESTUL]

 
Adaugă un comentariu

One thought on “Cura de slabire Rina – Zilele de apa

Leave a Reply

%d bloggers like this: