Ce-am învățat de la Silvi Ifrim

Despre dieta doamnei doctor Silvi Ifrim v-am povestit AICI, si a ramas sa va explic cu ce am ramas eu din ea. De urmat efectiv dieta doamnei doctor Silvi Ifrim n-am reusit prea mult timp si evident nici rezultate notabile n-am avut cu ea. Nu pentru ca n-ar da rezultate ci pentru ca la mine dietele hiperproteice sunt destul de greu de urmat pe perioade prea mari de timp.

Dar, ce mi-a ramas si m-a ajutat au fost indicatiile cu privire la “medicamente” pe care le recomanda dieta Silvi Ifrim. Astfel am descoperit Otetul de mere – capsule. Eu l-am folosit pe cel de la Rotta Natura, dar cu siguranta sunt destule variante pe piata din care sa alegeti.

Nu va imaginati ca suplimentele despre care va povestesc m-au facut sa slabesc miraculos si peste noapte. Despre pastilele de genul alora va povestesc in alt post 🙂 (Cititi aici despre experienta mea cu Capsula de slabit)

In schimb, efectul benefic al capsulelor cu otet de mere a fost ca mi-au diminuat poftele. Toate felurile de pofte, nu numai cea pentru dulciuri. Prin urmare mi-a fost mai usor sa urmez orice dieta, nu neaparat dieta doamnei doctor Silvi Ifrim.

Inainte sa incepeti o dieta, faceti testul propus de BBC pentru a afla ce tip de dieta vi se potriveste: [FA AICI TESTUL]

[Afla ce vitamine si suplimente alimentare te ajuta sa slabesti]Adaugă un comentariu

7 thoughts on “Ce-am învățat de la Silvi Ifrim

 • Pingback: DIETA DOCTOR SILVI IFRIM | T's Secrets

 • 31/01/2015 at 20:35
  Permalink

  2004 & Barling. Igf 1 Extreme Growth Factor Matrix Deer Antler Spray is a highly pure liquid deer
  velvet extract.

  Reply
 • 01/05/2016 at 19:35
  Permalink

  Ai incercat capsulele Ceai verde?

  Reply
 • Pingback: DIETA DOCTOR SILVI IFRIM – T's Secrets

 • Pingback: DIETA DOCTOR SILVI IFRIM - T's Secrets

Leave a Reply