Ce am castigat la SuperBlog

Atunci cand ajung la subiectul cum ai aflat de competitie? cu cei care participa pentru prima data la competitia de bloguri SuperBlog, raspunsul primit e de fiecare data acelasi: “din greseala” cu variatiile “din greseala de pe Facebook”, “din greseala de pe blogul X”, “din greseala de pe WordPress”.

De pe WordPress am aflat si eu, in 2015, cand am participat pentru prima data la competitia SuperBlog cu blogul pe care-l cititi acum, si care, 2 ani mai tarziu, mi-a adus trofeul de mai jos.

 

Asa ca, daca auzi acum pentru prima data despre SuperBlog, hai sa-ti explic ce inseamna!

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără acum 18 ediţii încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproape 3000 de participanți și s-au scris circa 35.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

 

Concret, de 2 ori pe an – la 1 martie si la 1 septembrie – se da startul competitiei SuperBlog. 

Ce-ti trebuie ca sa participi la SuperBlog:

sa ai minimum 16 ani

sa ai un blog scris in limba romana cu o vechime de minimum 3 luni si cel putin 20 de articole publicate pe acest blog (indiferent de tematica si numarul de vizitatori)

sa urmezi pasii de inscriere in competitie anunati pe site-ul oficial al competitiei: https://super-blog.eu/ si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SuperBlogs/

Ce premii se pot castiga la SuperBlog:

bani

vouchere de cumparaturi

produse (cosmetice, imbracaminte, electronice, bijuterii, carti)

excursii in tara si in strainatate

Ce am castigat eu la SuperBlog:

CURAJ (Scrisul intr-un spatiu public, scrisul pe o tema data si scrisul jurizat iti vor forta limitele. Stim cu totii ca iti trebuie curaj sa-ti exprimi public parerile, iar la SuperBlog vei primi si note pentru asta, asa ca da, dupa ce ai inscris primul articol in competitie ai castigat deja la categoria asta.). INFORMATIE (Superblogul este o scoala. Aici vei afla diferenta dintre articol si advertorial, cum sa scrii texte care sa fie gasite usor pe Google, si, in general, cam tot ce presupune redactarea de texte in scop de marketing.) O MARE FAMILIE (care te va adopta de la prima participare si te va ajuta sa cresti)

 

 

Cum a fost la Gala Spring SuperBlog 2019

În week-end-ul 3-5 mai a.c., peste 40 de bloggeri din toată țara s-au reunit la Hotel Miorița din Neptun pentru a sărbători finalul celei de-a 18-a ediții a celei mai longevive competiții de blogging din România.

  • Am gasit liniste – hotelul este situat in partea de nord a statiunii Neptun, intr-o zona cu vegetatie bogata (ideal pentru cei care isi doresc o vancanta linistita).

 

  • Am exersat (din nou) vorbitul in fata unui public – si pentru prima data, la aceasta editie, am avut curaj sa vad si inregistrarea Galei si sa ma conving ca, desi de fiecare data raman cu impresia ca am vorbit fara noima, am avut, de fapt, un discurs chiar coerent (va las o poza, la urmatoarea editie poate am curaj sa va arat si filmarea).

before:

 

and after:

 

  • Am cunoscut-o pe Madalina Sultan, autoarea blogului Casuta Oliviei si castigatoarea trofeului Spring SuperBlog 2019 (despre care eram convinsa, inca din 2017, ca va castiga, pana la urma, unul din trofee)
super blog
competitia super blog

 

  • Am fost, pentru prima data in vreo 15 ani, la un alt (fel) de petrecere de majorat – gala celei de-a 18-a editii a competitiei SuperBlog.

super blog

 

Am fost, pentru prima data, intr-un parc de aventura – Parcul de aventura Paradis Land din Neptun.

  • L-am vazut (vreo 15 secunde cat timp o salutam pe Raluca de la Christian Tour) pe Liviu Iancu – autorul romanului “Xanax”

 

  • Am fugit vreo 2 ore pana in Vama – de la hotel Miorita din Nepun pana in Vama faci cam 15 minute cu masina (si inca 30 sa gasesti loc de parcare acolo).
  • Am ascultat chemarea la rugaciune in curtea moscheei Esmahan Sultan din Mangalia (cel mai vechi lacas de cult musulman din Romania).

 

  • Am vizitat Muzeul de Arheologie din Mangalia si ruinele vechii cetati Callatis.

 

  • Mi-am amintit sa ma (mai) joc.

 

 

 

Adaugă un comentariu

One thought on “Ce am castigat la SuperBlog

Leave a Reply

%d bloggers like this: