Cat stiu si pot, ajut!

Nu obisnuiesc sa-mi fac pareri despre ceva care mi-e total necunoscut. E posibil desigur ca nu de fiecare data sa inteleg complet intreaga poveste. Pentru ca de fapt, in domeniul nutritiei si al medicinei in general nimeni nu poate spune ca detine adevarul complet, ca nu mai este nimic de descoperit.

Dar cand ceva m-a interesat sau fascinat, am citit si vizionat documentare pana cand am inteles principiile de baza, esentialul si asta fac de vreo 14 ani. Citesc, ma informez pana inteleg si apoi aplic la mine.

Da, toate dietele despre care va scriu aici sunt “probate”. Le-am urmat, m-am chinuit cu unele fara sa am rezultate si apoi m-am intors la cautat informatii si la aflat alte pareri din carti, de pe siteuri si de pe forumuri despre diete, pentru a intelege unde am gresit si ce sa repar.

oaie

Astfel ca, daca va hotarati sa urmati vreuna din dietele pe care le prezint la categoria ‘Diete” (Diete sanatoase/Diete fulger), va sfatuiesc sa cititi si continuarea de la “Dietele mele” – cum a fost pentru mine cand am urmat regimul respectiv.

De asemenea, ma puteti contacta oricand aici sau pe Facebook daca aveti si alte intrebari. Cat stiu si pot, ajut! 🙂

XoXo,

 

Adaugă un comentariu

Leave a Reply