Buchete de Flori – De cate ori pe an ai nevoie de flori?

Cate buchete de flori ai cumparat in viata ta? Si de cate ori pe an ai nevoie de flori? In luna decembrie pentru ca este luna cadourilor? In februarie de Ziua Indragostitilor? In martie cu ocazia Martisorului si de Ziua Femeii? La nunta sau la botez? Cand incepe scoala? De ziua prietenei tale sau la petrecerea surpriza pe care o organizezi la birou pentru colega ta?

Indiferent de anotimp sau luna din an, florile fac parte din viata ta, chiar daca le primesti, le oferi, sau le cumperi ca sa-ti infrumuseteze ziua.

buchete de flori bucuresti

Florile ne influenteaza pozitiv starea de spirit, si chiar un studiu efectuat in 2008 a demostrat ca, pacientii din saloanele de spital care erau infrumusetate cu flori, au avut nevoie de o cantitate mai mica de medicamente pentru calmarea durerii, s-au simtit mai putin obositi si au avut o dispozitie mai buna decat pacientii din saloanele fara flori.

Stiati ca in secolul XVII, bulbii de lalele valorau mai mult decat valora aurul in Olanda? 

De la efectul demonstrat pe care il au florile asupra functiei cognitive sau a creativitatii umane si pana la buna dispozitia pe care o aduc zilnic prin parfum si culoare in viata ta, iata cateva ocazii in care Floraria My Inesse te poate ajuta sa-ti colorezi ziua:

  • Buchete de flori – Aranjamente florale creative si originale pentru nunta, restaurant, salon si evenimente (petrecerile de sfarsit de an, team-building-uri, conferinte sau workshop-uri)
  • Buchete de mireasa sau nasa, formate din flori care sa va oglindeasca personalitatea
  • Lumanari pentru botez sau cununie,
  • Pahare pentru miri, cristelnite, cocarde si bratari.flori nunta bucuresti

 

MIC GHID FLORAL IN FUNCTIE DE CULOARE pentru

BUCHETE DE FLORI care vorbesc in locul tau

FLORILE DE CULOARE ALBASTRA – simbolizeaza pacea, serenitatea, sinceritatea, eliberarea de anxietate, si creativitatea, si pot fi oferite unei colege inainte unui moment important din cariera sa, unei persoane creative sau unui prieten care trece printr-o perioada dificila.

FLORILE DE CULOARE ROSIE – simbolizeaza dorinta, pasiunea, dragostea si forta, si pot fi oferite persoanei iubite cu diferite ocazii sau pentru a transmite felicitari cuiva care a obtinut o mare victorie (in sport spre exemplu).

FLORILE DE CULOARE GALBENA – simbolizeaza speranta, bucuria, energia si optimismul si pot fi oferite unei mirese la cununia civila, unei prietene bune in prima zi la un nou loc de munca sau cu mesajul “insanatosire grabnica” pentru un membru de familie.

FLORILE DE CULOARE ALBA – simbolizeaza puritatea, inocenta si loialitatea, si pot fi oferite la nunti sau sotiilor, insotite de alte flori, in functie de ocazie.

FLORILE DE CULOARE ROZ – simbolizeaza delicatetea, gratia, dragostea si tineretea si pot fi oferite de Ziua Femeii, mamelor sau bunicilor, unei partenere de Sfantul Valentin, sau unei mirese.

FLORILE DE CULOARE VIOLET – simbolizeaza luxul, nobilitatea, puterea, frumusetea si respectul si pot fi oferite unui prieten in semn de respect, catre un partener de afaceri sau unui parinte cu ocazia zilei de nastere.

Flower power is still rocking, so let the flowers do the talking! ♥

Pe cei de la Floraria My Inesse ii gasiti in Bucuresti, Strada Occidentulu nr.43, la numarul de telefon 0766 719 495, pe Facebook  sau pe site-ul www.myinesse.ro.  de unde puteti acum comanda si ONLINE cele mai frumoase buchete.

 

 


Adaugă un comentariu

One thought on “Buchete de Flori – De cate ori pe an ai nevoie de flori?

Leave a Reply