Bring it On Monday!

Cred ca multe dintre noi privim ziua de Luni ca la un fel de inceput de la care se va schimba tot: “de maine” mananc sanatos, merg pe jos, ma duc la sala, tin dieta, ma culc mai devreme, nu mai beau cola. Astea ar fi cateva exemple din lista mea de lucruri pe care le incep lunea.

Si daca tot “de maine” incepe lupta, astazi ne luam “adio” de la toate micile placeri: ciocolata la care “de maine” doar vei visa, paharul de cola la care te vei gandi “de maine” in timp ce-l umpli cu apa sau cu vreun ceai cu gust de fan. Pentru cele care se regasesc in descrierea mea, am un sfat, de la mine “campioana in diete” 😀 : nu mancati azi tot platoul de prajituri, nu va intoxicati cu litri de cola de frica sa nu-i uitati gustul si nu va aruncati peste munti de mancare. Nu veti face decat sa va ingreunati misiunea in care v-ati promis ca porniti “de maine”.

Recompensa trebuie sa vina dupa rezultat. Asa ca inarmati-va cu vointa, rabdare si neaparat UN PLAN. Fie ca va hotarati sa urmati regulile simple care stau la baza unui stil de viata sanatos (3 mese sanatoase, miscare, 7-8 ore de somn, 2 l de apa) sau v-ati decis sa urmati o dieta anume, asigurati-va ca planul e bine pus la punct. Ca v-ati organizat incat sa puteti urma regimul, asa cum v-ati propus: aveti alimentele sau mare parte din ele in frigider, stiti exact ce sa mancati la fiecare dintre mese daca urmati un regim anume si v-ati pregatit echipamentul pentru sala. Iar cel mai bun sfat pe care vi-l pot da, pe care mi-l tot repet de fiecare data si mie este: nu mai astepta ziua de maine.

INCEPE DE AZI! 🙂

Adaugă un comentariu

Leave a Reply